Het campagnepand: meubels en spullen gezocht

woensdag 06 september 2017 08:40

Tuinen 5 
Net als vier jaar geleden hebben we in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 22 november weer een prachtig campagnepand, ditmaal aan de Tuinen 5.

Gezocht
Om het pand wat leuk in te richten en aan te kleden zijn we nog op zoek naar spullen. Heb jij bijvoorbeeld nog een oude bank, stoelen, bijzettafels, vloerkleden, hang- of stalampen, groene kamerplanten, een prullenbak, kopjes, glazen, koffie, thee, toiletpapier of schoonmaakmiddelen en wil je daarmee bijdragen aan onze campagne?

Zaterdag 9 september tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen de spullen bij ons pand (Tuinen 5 in Leeuwarden) worden gebracht. Heb je spullen waarmee je bij wilt dragen aan onze campagne, maar ben je niet in de gelegenheid ze zaterdagochtend te brengen? Neem dan contact op met Andries Bergsma, chef campagnepand: ajbergsma@gmail.com of 06 2896 9711.