Huis-aan-huis-actie 16 september: Huizum

woensdag 06 september 2017 08:53

Net als tijdens de landelijke verkiezingen, wil PAL GroenLinks in aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen van 22 november veel kiezers bereiken door huis-aan-huis campagne te voeren. Daarbij gaan we met kiezers in gesprek over onderwerpen die zij belangrijk vinden voor de verkiezingen, voor hun wijk of dorp.

Huis-aan-Huis actie Huizum
Op 16 september zal de eerste huis-aan-huisactie plaatsvinden in de wijk Huizum.
Om 15:00 verzamelen we in ons nieuwe verkiezingspand aan de Tuinen nummer 5 voor een korte briefing en een kop koffie. Van 16:00-18:00 zijn we bezig met de actie. Daarna sluiten we af met een borrel bij fractievoorzitter Evert Stellingwerf.

Op vrijdagavond 6 oktober vindt de volgende huis-aan-huis actie plaats in Lekkum en Snakkerburen plaats.

Opgeven
Je kunt je voor beide acties opgeven bij coördinator Diede Dijkstra (diede_dijkstra@hotmail.com / 0618264683).